Triangle Antal Ez


Vi er norsk importør for Triangle høyttalere.
Vår butikksjef i Horten, Terje Heide-Bjørndal, som har lang fartstid i denne bransjen, fikk prøve ett par Triangle Antal Ez i noen dager. Etterpå bad vi han om å gjette på pris. «35 – 40.000,-» var svaret. «Nei, de koster kr 25.000,-»
Antal Ez spiller lett skjorta av høyttalere til over kr 40.000,- og kan nesten ikke sammenlignes med andre høyttalere til kr 25.000,- Hør dem i vår butikk i Horten, eller ta kontakt med vår salgssjef, Hallvar Rostad, på e-post: hallvar@audioakt.no for en eksklusiv demo i Krokstadelva, utenfor Drammen.

Allerede i år 2004 hadde Triangle ett par høyttalere i samme størrelse som Antal Ez rangert i klasse A, Stereophile i USA. Sammen med høyttalere til flere hundre tusen kroner. Antal Ez har fortsatt den åpne og engasjerende spillestilen, men toppen har blitt mer luftig og svært så behagelig, samtidig som det er mer trøkk og dybde i bassen. Finishen er rålekker! Leveres i SORT eller HVIT høyglans-lakkering. Kan også leveres i SORT ASK eller HVALNØTT til kr 20.000,-

Dette er høyttalere som er lette å drive, da de har en følsomhet på 92dB. Så med en Sugden A21, en PrimaLuna rørforsterker, eller en enda mindre kvalitetsforsterker, kan du få en lyd som mange med anlegg til flere hundre tusen kroner kan misunne deg. Vi kan vise deg hvordan du kan lykkes med dette.

Triangle har et stort utvalg av høyttalere fra kr 3.600,- til kr 560.000,- De har også aktive høyttalere og kommer snart med en modell der du bare kan koble platespilleren direkte på høyttalerne.
Du MÅ bare lese mer om disse fantastiske høyttalerne på nettsiden til Triangle, som du kommer inn på ved å klikke her: www.triangle-fr.com