Triangle Antal Ez


Vi er ny norsk importør for Triangle høyttalere.

Triangle høyttalere har imponert oss voldsomt med tanke på lydkvalitet i forhold til pris.

Vår butikksjef i Horten, Terje Heide-Bjørndal, som har lang fartstid i bransjen, fikk prøve ett par Triangle Antal Ez i noen dager. Etterpå bad vi han om å gjette på pris. Han tippet at de kostet et sted mellom 35 og 40.000 kroner. Han ble skikkelig forbauset når vi fortalte han at de har en utsalgspris på bare kr 25.000,- Antal Ez spiller lett skjorta av høyttalere til over kr 40.000,- og kan nesten ikke sammenlignes med andre høyttalere til kr 25.000,-

Vi demonstrerte Antalt Ez på Hi-Fi messen i Horten høsten 2017. Etterpå spurte vi noen av kundene om de ville gjette på prisen. De fleste tippet det samme som Terje, nemlig at de koster et sted mellom 35 og 40.000 kroner.

Siden vi er ny norsk importør for Triangle, vil vi gjerne at folk over hele landet snarest skal oppdage dette merket. Så derfor kjører vi nå en kampanje der vi gir ekstreme rabatter på noen av modellene.
Se alle tilbudene ved å klikke her: TRIANGLE_prisliste_12.12.2017

Les mer om Triangle og se alle modellene ved å klikker her: www.triangle-fr.com

Send din bestilling direkte til en av oss:

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773
Butikk: 33 07 44 11

Terje Nilsen
Innehaver
E-post: terje@audioakt.no
Mobil: 907 62 967

Allerede i år 2004 hadde Triangle ett par høyttalere i samme størrelse som Antal Ez rangert i klasse A, Stereophile i USA. Sammen med høyttalere til flere hundre tusen kroner. Antal Ez har fortsatt den åpne og engasjerende spillestilen, men toppen har blitt mer luftig og svært så behagelig, samtidig som det er mer trøkk og dybde i bassen. Finishen er rålekker! Leveres i SORT eller HVIT høyglans-lakkering. Kan også leveres i SORT ASK eller HVALNØTT.

Dette er høyttalere som er lette å drive, da de har en følsomhet på 92dB. Så med en Sugden A21, en PrimaLuna rørforsterker, eller en enda mindre kvalitetsforsterker, kan du få en lyd som mange med anlegg til flere hundre tusen kroner kan misunne deg. Vi kan vise deg hvordan du kan lykkes med dette.

Triangle har et stort utvalg av høyttalere fra kr 5.000,- til kr 600.000,- De har også aktive høyttalere der du bl.a. kan koble platespilleren direkte på høyttalerne.
Du MÅ bare lese mer om disse fantastiske høyttalerne på nettsiden til Triangle, som du kommer inn på ved å klikke her: www.triangle-fr.com