Sugden A21AL Series 2
ULV i FÅREKLÆR!
Les hva en kunde skriver om Sugden A21AL Series 2 Klikk her!
Beste transistorforsterker!
Beste forsterker for Klipsh høyttalere, i forhold til pris!
 

Vi får svært gode tilbakemeldinger fra kunder på Sugden A21AL Series 2.
Dette skrev en kunde fra Tromsø i en e-post til oss:
Hei Fantastisk forsterker. Jeg testet den opp mot en langt dyrere Burmester, men det var en stor skuffelse sammenlignet med Sugden. Har du flere kunder med Elac, kan du trygt anbefale Sugden. Dette var kjempematch. Den spiller stort/åpent og musikken blir levende og den har virkelig autoritet i bassen. Sub har alltid blitt brukt her, men det trenger jeg ikke med Sugden.
Også på lavt volum er det engasjerende og fyldig fin lyd. På Elac sin Jet-diskant ble dette virkelig bra. Luftig, detaljert og fin. Nydelig.
Jeg var i ferd med å gi opp Elac før jeg fikk prøvd Sugden. Grunnet dårlig bass/skarp diskant. Er glad jeg ikke solgte de. Jeg testet også forsterkeren på et par gamle PSB Image 1B. Dette var min første ordentlige høyttaler som jeg kjøpte for 12 år siden. Det er en liten stativhøyttaler. Jeg fikk hakeslepp... Det var spesielt bassen som imponerte. Trodde ikke det var mulig fra et par små høyttalere på denne størrelsen. Det er synd at folk som kjøper små billige høyttalere bruker de sammen med en billig forsterker/receiver.
De får jo aldri høre hva høyttaleren er god for.
Mvh
Tromsø-kunde

Hei Hallvar! Vil fortelle litt mer om mine erfaringer. Etter å ha testet Sugden, var jeg i kontakt med Dynabel for å høre hva de anbefalte til Elac. Deres anbefaling var Electrocompaniet eller Parasound. Jeg forhørte meg om muligheten til å få en låneavtale på deres anbefaling:
Parasound P3 forforsterker og Parasound A21 effektforsterker. Det gikk i orden. Prisen på dette forsterkersetet blir totalt 35000. Parasound A21 har 250W. Noe er klasse A. Jeg vet ikke om du kjenner til denne? Den er helt enorm. Dette spiller bra. Litt tilbakelent, forsiktig. Men med skikkelig autoritet i bassen. Men jeg sitter å hører på høyttalerne. Med det mener jeg at det klarer ikke å skape det magiske lydbildet som Sugden. Musikken blir ikke
levende, som med sugden.
Jeg kan også fortelle at før jeg sendte Sugden tilbake hadde jeg min mor på besøk. Hun er helt uinteressert i hi-fi og skjønner ikke at jeg kan bruke så mye penger på dette. Jeg ville gjerne at hun skulle høre på kombinasjon Sugden og Elac. Hun virket uinteressert og noe motvillig satte hun seg ned. Det virket som hun ble veldig imponert. Hun sa at hun så artisten sto på scenen foran henne og sang. Dette er nøyaktig det samme jeg opplever. Også på tv-serier og film var denne helt fantastisk. Alt hørtes så utrolig realistisk ut. Nå føler jeg at stemmer ble feil gjengitt. Jeg har lest mye av det du har skrevet, og opplever det samme selv. Mye watt er ikke alltid bare bra og mye låter hardt og klinisk.
Mvh
Tromsø-kunde

 

Lån en Sugden A21AL Series 2 i 10 dager!

Vi låner nå ut denne forsterkertypen fordi vi har erfart at nesten alle som prøver denne sier at den er klart bedre enn andre forsterkere de har prøvd.

Vi har solgt denne forsterkeren til kunder over hele landet og aldri før har vi opplevd at folk har vært så godt fornøyd med en forsterker i denne prisklassen.
Kundene har hatt mange forskjellige typer høyttalere, så det ser ut til at dette er en forsterker som passer godt til flere merker. Det som går igjen er, at kundene sier at dette er den desidert beste forsterkeren de har hørt i prisklassen under kr 30.000,- Flere av dem har byttet inn store, kjente forsterkere med betydelig høyere watt-ytelse, men de sier at alt ble bedre med Sugden. For dette er en REN KLASSE A forsterker, så den har helt andre krefter enn det de fleste kunder forventer.

Du kan nå få låne en slik forsterker i 20 dager, samme hvor i Norge du bor. Slik at du selv kan teste ut om den også får dine høyttalere til å spille helt fantastisk.

Du må ikke finne på å kjøpe deg en ny forsterker i denne prisklassen, uten å ha hørt denne først!

Dersom du bor i nærheten, kan du ta med deg hvilken som helst forsterker i denne prisklassen hit for å sammenligne. Dette er et helt unikt produkt. Dessverre er det fortsatt slik at mange tror at antall watt sier det meste om forsterkerens evne til å drive høyttalere. Så når de ser at denne forsterkeren er bare på 2x25w klasse A, så tor de at den er for svak for de høyttalerne de har. Slik er det IKKE! Denne forsterkeren driver de fleste høyttalere helt suverent og den totale musikkopplevelsen er langt bedre enn med andre forsterkere i denne prisklassen, som gjerne ligger rundt 2x100w. Dette er veldig enkelt og bevise om du tar turen til oss og får høre dette med egne ører.

 
Spendor-spesialisten bruker Sugden
 

Spendor-spesialisten på Hadeland har nå gått over til Sugden forsterkere.
Her kan du lese hvorfor han valgte Sugden:

"Mitt første møte med Sugden, var at jeg fikk låne en A21SE integrert forsterker for test på mine Spendor S8e høyttalere. Dette viste seg å være en bra kombinasjon, men tok meg ikke med storm sånn jeg hadde håpet på. Hørte endel på den, men det ble egentlig bare med det den gangen. Jeg hadde prøvd andre forsterkere og hadde selv et oppsett, som i mine ører, passet bedre med Spendor.
Ett års tid senere fikk jeg igjen låne en Sugden, nærmere bestemt en A21 Series 2. Jeg hadde også lånt diverse andre forsterkere, så den ble stående urørt noen dager, da de andre tingene fristet mere å prøve til å begynne med.

A21 Series 2 er mindre enn A21SE, så jeg regnet ikke med at den kunne fungere noe bedre enn A21SE på mine litt effektglade S8e. Overraskelsen kom, da jeg under en demo, koblet den på, mest for morro skyld - også for å la kunden høre på alt jeg hadde stående i racket på den tiden. Den overrasket oss begge fra første stund, med en musikalitet vi sjeldent eller aldri hadde hørt før!
Alle cd-platene mine ble som nye, og vi ble sittende lenge å pløye gjennom cd etter cd. Den taklet jo alt! Alt fra Kari Bremnes til de noe tyngre gutta i Dimmu Borgir.
Sugden A21 Series 2 er en ren klasse A forsterker, så den har voldsomme krefter i forhold til det en forventer.
Alle Spendor modeller, fra S8e og nedover - og helt sikkert en rekke andre høyttalere på dette nivået, vil fungere fint med denne. Garantert !

Personelig er jeg glad i litt volum og trøkk, men må fortsatt ha best mulig lyd, en kombinasjon som det ikke er så lett å finne.
Jeg endte opp med å bestille en Sugden Masterclass hos importøren Maxwell HI-FI Import AS i Drammen. Dette er den integrerte toppmodellen til Sugden. Fortsatt ren klasse A -og dette er enda kraftigere saker! En stor forsterker fysisk, men med ett pent, småtøft design de fleste kan like.
Sjelden har ventetiden virket lengre tross rimelig kjapp produksjon og levering.

Gleden var stor da jeg fikk den, og kunne slå fast at den naturlige lyden og musikaliteten også var på plass her. Dette er virkelig en utrolig forsterker du også kan bruke på tungdrevne høytalere. Den oser av kraft og mine S8 spiller nå bedre enn noen gang før! Lyden må nesten bare oppleves. Sugden Masterclass er den første forsterkeren jeg har hørt, som på en så suveren måte, spiller silkemykt i ene øyeblikket og vrenger av seg steintøffe gitar riff i andre -og gjør alt VANVITTIG bra!"

Rune Langbråten
2750 GRAN