Spendor A4


Spendor A4 er kåret til «Beste gulvstående høyttalere 2017» i klassen over £ 2000 i verdens største Hi-Fi magasin.

Kåret til «Årets produkt 2017» av Håkon Rognlien fra Fidelity!

Hvorfor skal du ha store dominerende høyttalere i stua, når du kan få et STØRRE LYDBILDE og bedre lyd med Spendor A4, i prisklassen under kr 30.000,-?

 

Velg mellom NATURAL OAK, DARK WALNUT, BLACK ASH og SATIN WHITE HI-GLOSS.
Priser på alle Spendor høyttalere klikk her. Priser på alle våre andre produkter finner du ved å klikke her!

Vi demonstrerte Spendor A4 på Hi-Fi Messen 2017 i Horten, oppe i Tårnsuiten, rom 312.

Nå kan du høre Spendor A4 i vår butikk i Horten, eller vårt demorom i Krokstadelva. Ta kontakt med oss på forhånd, slik at vi er sikker på at de er inne når du kommer!
Vi kjører ut varer GRATIS til kunder på Østlandet og Vestlandet. Så bestiller du ett par A4, leverer vi dem FRAKTFRITT på døren. A4 sendes FRAKTFRITT til kunder over hele landet.

Jeg har i mange år besøkt Hi-Fi entusiaster over hele Sør-Norge for å bistå dem med å få best mulig lyd, i forhold til pris – og akustikken i rommet.
Ofte er det høyttalere fra Spendor som gir den lyden kunden har drømt om å få. Da det i mange stuer kan være vanskelig å lykkes med større høyttalere i samme prisklasse.

De fleste kunder blir ofte forbauset over at små, gulvstående høyttalere fra Spendor også gir et større lydbilde. Spendor pleier i hvert fall å være bedre på musikalske kvaliteter og å formidle musikken på en åpen og engasjerende måte.
Mange blir også forbauset over bassgjengivelsen. Spendor har alltid vært gode til å konstruere små gulvstående høyttalere som har en særdeles godt definert bass – og som oppleves dypere enn det en forventer etter å ha lest tekniske data.

A4 er en av de nyeste modellene til Spendor. For meg, som har vært importør av Spendor siden år 2006, var det en stor glede å høre at Spendor i A4 har klart å rendyrke de egenskapene som Spendor er kjent for – og at de her bare er ytterligere forbedret.
Etter at jeg koblet opp nye A4 hjemme hos meg selv, har det bare vært mange dager med musikalsk nytelse.

Jeg vil råde deg til å ta ta kontakt med meg for å avtale en demo av A4.

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773

Les testen i WHAT HI-FI? her!

Les testen til Håkon Rognlien her!

Les kåringen av A4 til «Årets produkt 2017» her!

Se alle Spendor-modellene her! www.spendoraudio.com