Spendor A4


Super test av nye Spendor A4 i verdens største Hi-Fi magasin!
Hvorfor skal du ha store dominerende høyttalere i stua, når du kan få et STØRRE LYDBILDE og bedre lyd med Spendor A4, i prisklassen under kr 30.000,-

Kr 25.900,- /par
Velg mellom NATURAL OAK, DARK WALNUT og BLACK ASH

Hør dem i Tårnsuiten, rom 312, under Horten-messa, lørdag den 31. september og søndag den 1. oktober 2017!

Jeg har i mange år besøkt Hi-Fi entusiaster over hele Sør-Norge for å bistå dem med å få best mulig lyd, i forhold til pris og akustikken i rommet.
Ofte er det høyttalere fra Spendor som gir den lyden kunden har drømt om å få. Da det i mange stuer kan være vanskelig å lykkes med større høyttalere i samme prisklasse.

De fleste kunder blir ofte forbauset over at små, gulvstående høyttalere fra Spendor også gir et større lydbilde. Spendor pleier i hvert fall å være bedre på musikalske kvaliteter og å formidle musikken på en åpen og engasjerende måte.
Mange blir også forbauset over bassgjengivelsen. Spendor har alltid vært gode til å konstruere små gulvstående høyttalere som har en sørdeles godt definert bass – og som oppleves dypere enn det en forventer etter å ha lest tekniske data.

A4 er den nyeste modellen til Spendor. For meg, som har vært importør av Spendor siden år 2006, var det en stor glede å høre at Spendor i A4 har klart å rendyrke de egenskapene som Spendor er kjent for – og at de her bare er ytterligere forbedret.
Etter at jeg koblet opp nye A4 hjemme hos meg selv, har det bare vært mange dager med musikalsk nytelse.

Jeg vil råde deg til å ta deg bryet med å gå opp alle trappene til Tårnsuiten, rom 312, i den gamle delen av Horten Hotell og bli nærmere kjent med Spendor A4.
Dersom du vil ha hjelp med å finne høyttalere som kan passe i ditt anlegg – og til din smak, kan du ta kontakt med meg oppe i Tårnsuiten, eller kontakte meg pr. e-post, eller telefon.

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773

Les testen i WHAT HI-FI? her!

Se alle Spendor-modellene her! www.spendoraudio.com

Les om Hi-Fi Messen her! www.hifimessen.no