PrimaLuna

PrimaLuna DiaLogue Premium Integrated Amplifier.

En meget erfaren kunde som tidligere har brukt forsterkere helt opp til kr 350.000,- ble så begeistrert over de musikkopplevelsene han fikk ved å bruke en PrimaLuna DiaLogue Premium integrert rørforsterker på sine Kaiser Acoustics Kawero Classic høyttalere, at han nå har kjøpt en PrimaLuna – og gitt oss lov til å fortelle dette.

Men også det amerikanske magasinet Stereophile oppdaget hvor suveren en PrimaLuna kan være, da de testet YG Acoustic Carmel 2 High-End høyttalere til over kr 200.000,- Disse høyttalerne er kjent for å være en tung last. Så noen av de andre forsterkerne som ble brukt var MBL Corona C15 monoblokker, til over kr 200.000,- Pass XA60,5 monoblokker og Parasound Halo JC-1. Men de som var med på denne testen likte PrimaLuna klart best.

Er du skeptisk til om en PrimaLuna kan kan gi deg skikkelig bass? Da bør du lese dette: http://www.primaluna-usa.com/less-power-more-bass

Vi har i den senere tid solgt PrimaLuna til flere kunder som har vært vant til å bruke forsterker-løsninger til flere hundre tusen kroner.

PrimaLuna ser ut som mange andre rørforsterkere – men det er utenpå.

Er du skeptisk til rørforsterkere, skal du kjøpe en PrimaLuna.

Jeg begynte å selge PrimaLuna i Norge i år 2006. Siden da har det vært bare en forsterker  som har trengt en omfattende reparasjon. En av de største forhandlerne av rør og rørforsterkere i USA, Upscale Audio, skrev en gang på sine nettsider, at opp gjennom årene hadde de forhandlet noen av de mest kjente rørforsterkerne i langt høyere prisklasser, men at ingen har vært så driftsikre og pålitelige som forsterkerne til PrimaLuna.

Men om du får en feil på en PrimaLuna, har vi kanskje det beste serviceopplegget på slike rørforsterkere. Vi begynner nå også med utkjøring av varer til kunder på Østlandet og Vestlandet. Kjøper du en PrimaLuna kan vi levere den på døren hos deg med vår egen firmabil. Om du får feil på en PrimaLuna, kan vi også hente den hos deg og reparere den.

Når du kjøper PrimaLuna hos oss, kan du også få gode råd om rør og riktig matching, samt at du får låne kabler, dersom du ønsker å finne frem til de kablene som passer best i ditt anlegg.

Her kan du se bilder av de fire integrerte forsterkerne til PrimaLuna:

ProLogue Classic, kr 17.900,-

ProLogue Premium, kr 24.900,-

DiaLogue Premium, kr 35.900,-

DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-
Dette er toppmodellen til PrimaLuna. I 2017 valgte The Absolute Sound og heller teste effektforsterkerutgaven av denne – og den fikk da utmerkelsen: «2017 EDITORS` CHOICE AWARDS»
Her kan du lese om en amerikaner med Sonus Faber Guarneri høyttalere, som tidligere brukte Audio Research rørforsterkere, men som nå har gått over til en PrimaLuna: http://www.primaluna-usa.com/dialogue-premium-hp-integrated

Fjernkontroll til PrimaLuna.

Ta deg tid til å høre hva en PrimaLuna forsterker er i stand til å gjøre. Ta kontakt og avtal en demo! Det er også mulig å få en demo på kveldstid, eller i en helg.

Om du vil bestille en PrimaLuna, kan du sende en e-post eller ringe til meg:

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773