PrimaLuna DiaLogue Premium HP

PrimaLuna DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-

STEREO+ MENER: Et vanvittig røverkjøp. Les mer om dette nedenfor!
Integrert rørforsterker der du bl.a. kan bruke rør av typen EL34, KT88, KT120, KT150 m. fl. bare ved å slå over en bryter.
Max ytelse med EL34: 2x70w.
Noen produsenter velger å hente ut en høyere ytelse fra hvert rør, men PrimaLuna har valgt å heller ha flere rør, som gir en mindre belastning på hvert enkelt rør – og lenger levetid på rørene.

Vi kjører ut varer, FRAKTFRITT, til kunder på Østlandet hver onsdag.
Vi seder ALLE varer FRAKTFRITT – også høyttalere – til kunder over hele Norge.
Bestill på e-post: hallvar@audioakt.no

Hallvar demonstrerer PrimaLuna på Gjøvik lørdag 19/1.

Vår salgssjef Hallvar Rostad demonstrerer PrimaLuna, Spendor A7, de nye Harbeth C7 40th Anniversary m.m. hos AudioAktøren Gjøvik lørdag den 19. januar kl 11.00 – 14.00
Adresse: Raufossvegen 231, 2827 Hunndalen. Tlf 61 17 77 50 E-post: reiner@audioakt.no  eller hallvar@audioakt.no  Tlf 92 89 57 73

Demonstrasjoner i Horten, Mosjøen, Krokstadelva, Asker og Bergen.

HORTEN:
Hør PrimaLuna i vår butikk i Horten!
Adresse: Storgata 22, 3181 Horten
Tlf: 90 76 29 67
E-post: terje@audioakt.no

MOSJØEN:
Hør PrimaLuna hos Power i Mosjøen!
Adresse: Nyrudveien 4, 8658 Mosjøen
Tlf: 97 50 10 00
E-post: morten@elektroland.as

NORDREISA:
Hør PrimaLuna hos TV SERVICE i Nordreisa!
Sentrum, 9151 Storslett
Tlf: 90 92 31 60
Kun 14 mil fra Tromsø og 17 mil fra Alta

KROKSTADELVA:
Adresse: Døvikveien 42, 3055 Krokstadelva
Tlf: 92 89 57 73
E-post: hallvar@audioakt.no
Som salgssjef i firma har jeg et kombinert kontor og lytterom i Krokstadelva, bare 10 minutters kjøring fra motorveibrua i Drammen. Der du kan få høre PrimaLuna, Spendor A7, de nye Harbeth C7 40th Anniversary og annet.
Ta kontakt med meg på e-post: hallvar@audioakt.no  og si fra hvilken dag det passer for deg å komme.
Jeg tar i mot kunder fra hele landet her, både på dagtid, kveldstid og i helger.
Om du bor et annet sted i landet, men skal en tur til Oslo, eller et annet sted på Østlandet. Så kan du ta tog til Drammen, eller Mjøndalen – og Hallvar vil hente deg med vår firmabil på stasjonen.
Dette gjelder også deg som ikke har egen bil.

ASKER:
Det er nå også mulig for meg å få til demoer av PrimaLuna i Asker, men dette må avtales på forhånd. Så ta kontakt med meg på e-post: hallvar@audioakt.no dersom dette passer best for deg.

BERGEN:
Jeg kommer etter hvert til å demonstrere PrimaLuna under et eget arrangement i Bergen.
Om du bor i Bergens-regionen og har lyst til å høre PrimaLuna, bør du ta kontakt med meg snarest, for å avtale nærmere.
Postgangen mellom Drammen og Bergen er såpass effektiv, at det som sendes fra oss ofte ankommer Bergen dagen etter.

ANDRE STEDER I NORGE:
Bor du et annet sted i landet, men har mulighet for å samle en del folk i et lokale med god akustikk, kan du kontakte meg. Så får vi se om vi kan få til noe der.

En kunde i Bergen har fem PrimaLuna forsterkere.

Dette er en kunde som selv har jobbet i Hi-Fi bransjen og har lang erfaring med forskjellige forsterkere. Etter at han kjøpte sin første PrimaLuna, skjønte han at dette er noe helt spesielt. Nå har han PrimaLuna i fire av rommene i huset.
Bl.a. ett sett med DiaLogue Premium forforsterker og DiaLogue Premium HP effektforsterker. Denne effektforsterkeren kan kobles om til å bli en monoblokk med dobbel ytelse, bare ved å slå over en bryter. 148w med EL34 rør og 192w med KT150 rør.

Et vanvittig røverkjøp!

Ja, dette ble altså konklusjonen i norske Stereo+ nr. 10/2018, men denne forsterkeren ble også kåret til «2017 EDITORS’ CHOICE AWARDS» i selve «Bibelen» for analogfrelste,
The Absolute Sound i USA. Som ofte tester forsterkere til flere hundre tusen kroner.

Det mest oppsiktsvekkende når det gjelder tester, var vel likevel da det amerikanske magasinet, Stereophile, skulle teste noen High-End høyttalere til over kr 200.000,- som heter YG Acoustics Charmel 2.
De hadde testet den forrige utgaven av disse høyttalerne og hadde erfart at det var en relativt tung last. Så denne gangen hadde de sikret seg ved å ha tilgjengelig flere voldsomt kraftige transistorforsterkere.
Bl.a. MBL Corona C15 monoblokker, som også koster over kr 200.000,- Dessuten store monoblokker fra Parasound, Nelsom Pass m.fl.

De tyske MBL Corona C15 fungerte godt på Charmel 2, med full kontroll i bassområdet – selvfølgelig.
Deretter prøvde de alle de andre forsterkerløsningene. Det gikk også bra.

Men så  hadde de stående en PrimaLuna DiaLogue Premium HP integrert forsterker, med originale EL34 rør, som gir en max ytelse på 2×70 w.
De var interesert i å finne ut om denne forsterkeren i det hele tatt var i stand til å drive disse høyttaleren, dersom de kjørte den i triode-modus, der ytelsen er på 2x36w.

Det viste seg at den hadde ingen problemer med å drive høyttalerne.
Men det mest oppsiktsvekkende var, at forsterkeren formidlet musikken på en mer engasjerende og musikalsk måte, slik at de ble sittende og lytte på musikken – og bare ville spille mer og mer.

«A36 watt PrimaLuna, out-performing 280 watt, $24.000 MBL monoblocks, into difficult speakers.»

Det er egentlig bare EN grunn til at det fortsatt produseres rørforsterkere – og det er måten de beste rørforsterkere formidler musikken på.

Kunder med forsterkere til over kr 200.000,- går over til PrimaLuna.

Vi har nå hatt flere kunder, med lang erfaring, som har hatt forsterkerløsninger fra kr 200.000,- og oppover til rundt kr 350.000,- som nå har gått over til å bruke PrimaLuna.
Noen av dem sier, «Jeg fatter ingenting. Hvordan kan en forsterker til kr 42.900,- gi SÅ fantastiske musikkopplevelser?»

PrimaLuna har en helt suveren byggekvalitet og driftsikkerhet.

Særlig i amerikanske tester har de ofte vært forbauset over, at det er mulig å produsere rørforsterkere med en så høy byggekvalitet i forhold til pris.
Ja, både byggekvalitet og lydkvalitet kan beskrives i tester, men ikke driftsikkerhet. Det er først etter mange år ute blandt kunder over hele verden, at en kan si noe sikkert om driftsikkerhet.

Jeg begynte å selge PrimaLuna i Norge i år 2006. Det kan nå, etter alle disse årene siden 2006, se ut til, at driftsikkerhet er det aller «sterkeste kortet» til PrimaLuna.
Det har nemlig vist seg at PrimaLuna har forsterkere som er minst like driftsikre som betydelig dyrere forsterkere fra de mest kjente merkene.

Helt fra starten har jeg like vel gått inn for at våre kunder skal få en best mulig service dersom det like vel skulle oppstå en feil på en PrimaLuna.
Så vi har en mann i  vårt firma som kan ta enklere reparasjoner og service, men i tillegg har jeg et nært samarbeide med Hans Kise på Kongsberg, som kan reparere PrimaLuna for oss.

Jeg kan godt forstå, at mange frykter at de kan få problemer med en rørforsterker. For det går mange stygge rykter om folk som har fått feil på en forsterker – og verken fått hjelp av forhandleren eller den norske importøren.
Jeg har blitt kjent med mange merker og har vært borti rørforsterkere hvor det stadig var nye problemer. Dette er jo mye av grunnen til at jeg siden da har holdt meg til PrimaLuna.

PrimaLuna er egentlig perfekt for deg som bare har hatt transistorforsterkere, men lenge har hatt lyst til å kjøpe en rørforsterker.
Særlig om grunnen til at du fortsatt ikke har kjøpt en rørforsterker er, at du ikke føler deg trygg på at du kan ha en slik forsterker uten å måtte plages litt.

Nettopp du bør nå kjøpe en PrimaLuna og tillate deg selv å oppleve hvor bra lyd en kan få med en slik forsterker – og oppleve at den faktisk er trygg og god.

PrimaLuna er mer driftsikker enn mange dyrere forsterkere.

Jeg hadde i mange år stor interesse for motorsykler og biler og husker at jeg en gang leste at Toyota var mer driftsikker enn Mercedes.

En gang var det nemlig slik, at en Mercedes var MYE mer driftsikker enn de fleste andre biler. Så det var en sammenheng mellom pris og kvalitet.
Ofte er det jo fortsatt slik, at en får et produkt av en bedre kvalitet når en betaler mer.

Men det finnes altså unntak. Da det første gang kom ut en statistikk i Norge som viste at en bil fra Toyota var mer driftsikker enn den mest driftsikre modellen fra Mercedes, vakte det oppsikt.
For den gang var Toyota et forholdsvis rimelig merke.

En forsterker fra PrimaLuna, kan på sett og vis sammenlignes med en Toyota, når det gjelder driftsikkerhet. Siden PrimaLuna, over lang tid, har vist at de har forsterkere som er minst like driftsikre som betydelig dyrere forsterkere.

Flere fordeler med å eie nettop denne forsterkeren.

Når man har en transistorforsterker kan man ikke forandre på lydkarakteren, men det kan man på en rørforsterker.

Med en PrimaLuna DiaLogue Premium HP har du enormt mange muligheter, siden du kan bruke mange forskjellige rør-typer på denne.

Men bare ved å skifte noen av de små 12AU7 rørene foran på forsterkeren, kan du endre en del på lydkarakteren. Det finnes et stort utvalg av EL34 rør fra forskjellige produsenter – og skifter du – vil du høre at det skjer endringer. Om du skifter til KT88, KT120, KT150 eller andre rør, vil det gi en litt annerledes lyd enn når du bruker EL34.

En ulv i fåreklær.

Dette begrepet kan neppe passe bedre enn på den DiaLogue Premium HP som Stereo+ brukte når de gjorde denne testen.

For de brukte forsterkeren kun med original-rør. Selv da var den imponerende, men denne forsterkeren har et stort potensiale – og noe av grunnen til at folk som har hatt forsterkerløsninger til flere hundre tusen kroner, har byttet til denne forsterkeren.

For her kan du kose deg med en knallgod forsterker i mange år, med originalrørene. Men om du en gang skulle ønske å finne ut HVOR STORT POTENSIALE som bor i denne forsterkeren, finnes det spesielle rør, som har en særlig høy kvalitet.

Så i stedenfor å bruke en masse penger på å bytte til en enda bedre og dyrere forsterker, kan du heller kjøpe noen av de beste rørene – og få en lydkvalitet som bringer denne forsterkeren opp på nivå med forsterkere, som du kanskje aldri vil finne på å bruke penger på å kjøpe.

Hvilke høyttalere passer sammen med HP?

Vi har solgt denne forsterkeren til kunder med helt forskjellige typer høyttalere – og fått særdeles positive tilbakemeldinger.
Her bruker jeg HP på alle modeller fra Harbeth og Spendor, slik som jeg gjorde i Tårnsuiten, rom 312 under Hi-Fi Messen i Horten.
I butikken vår i Horten bruker vi HP på noen tungdrevne magnestater som heter Eminent Technology 8b, slik som på rom 103 under messa.

Les testen i Stereo+ ved å klikke her!

Se utsalgsprisene på alle PrimaLuna modellene ved å klikke her!

Ikke se deg blind på prisene, men ta kontakt for å få et tilbud!
Kjøres ut FRAKTFRITT til kunder på Østlandet hver onsdag.
Sendes FRAKTFRITT til kunder andre steder i Norge.

 

Unngå transportskader! Gratis utkjøring av varer til kunder på Østlandet.

Bestill det du vil ha og vi leverer platespillere, forsterkere, høyttalere m.m. på døren hos deg med en av våre egne firmabiler. Vi er spesialister på platespillere, så nå har du den unike muligheten, at du kan få en ferdig justert platespiller fra oss levert på døren.
Du kan benytte deg av denne gratis-servicen dersom du bestiller varer for over kr 20.000,- hos oss. Men om du bestiller for et mindre beløp, kan det også være mulig å få levering på døren. Du kan kontakte oss for å avtale dette nærmere – og få en pris.

På Østlandet kjører vi ut varer hver onsdag til kunder som bor innenfor en radius på 200 km fra vårt hovedlager i Drammen. Det vil si opp til Lillehammer, østover til Halden og ned til Porsgrunn.

Vi kan også sende det du bestiller FRAKTFRITT til deg, dersom du heller vil det.

Til kunder i resten av landet sender vil alltid FRAKTFRITT!

Bestill varer på e-post: hallvar@audioakt.no Eller ring: 928 95 773

For mer informasjon om Spendor A7 og andre Spendor-modeller, eller andre produkter, ta kontakt med meg:

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Tlf: 928 95 773