Nå MÅ du klikke på: Nyheter øverst på siden her!
Spendor A7 og nye Harbeth C7 demo på Gjøvik lørdag 19/1
Se hva vi brukte på Hi-Fi Messen i Horten!
Les om at riktig matching er helt avgjørende!
Les hvor du kan kjøpe superhøyttalerne Spendor A4 og A7!
GRATIS utkjøring av varer på Østlandet hver onsdag!

Hallvar demonstrerer A7 og C7 på Gjøvik

Vår salgssjef Hallvar Rostad demonstrerer Spendor A7, de nye Harbeth C7 40th Anniversary og PrimaLuna m.m. hos AudioAktøren Gjøvik lørdag den 19. januar 2019 kl 11.00 – 14.00
Adresse: Raufossvegen 231, 2827 Hunndalen. Tlf 61 17 77 50 E-post: reiner@audioakt.no eller hallvar@audioakt.no Tlf 92 89 57 73

Nye Harbeth C7ES-3 40th Anniversary Edition, kr 39.000,-
Jubileumsmodell i eksklusiv finish, Tamo Ash.

Ta turen!  Snakk med Hallvar om riktig matching! Lytt til musikken – og kos deg!

Riktig matching er helt avgjørende!

Riktig matching og tilpasning til akustiske forhold er helt avgjørende for å få best mulig lyd.
Her ser du produkter som er lette å lykkes med – og du kan få bedre lyd enn om du bruker flere ganger så mye penger.

Alle produktene nedenfor kan du kjøpe her:

AudioAktøren Horten i Vestfold: terje@audioakt.no
AudioAktøren Krokstadelva i Buskerud: hallvar@audioakt.no
AudioAktøren Gjøvik i Oppland: reiner@audioakt.no
AudioAktøren Førde i Sogn og Fjordane: b@grotle.com

Hos disse forhandlerne kan du kjøpe:

Erdal Stereo i Hordaland: nils@erdalstereo.no
AMR, ArgentoAudio, Audio Valve, Spendor

Mala Audio i Buskerud: sveinung@malaaudio.no
Exposure, ifi-audio, Spendor

OJ Musikk i Trøndelag: post@ojmusikk.no
Exposure, ifi-audio, PrimaLuna, Spendor

TV SERVICE Tor G. Lunde i Troms: tglunde@online.no
PrimaLuna, Spendor

Dette brukte vi i Tårnsuiten, rom 312.

Ikke se deg blind på prisene! Ta kontakt og få et tilbud!

Integrert rørforsterker. Kåret til «Editors’ Choice Awards» 4 år på rad i The Absolute Sound, USA. PrimaLuna har 3 andre integrerte forsterkere som koster kr 18.900,- kr 25.900,- og kr 42.900

Audio valve Assistent 100 Mark II, kr 86.000,-
Int. rørforst. som yter hele 2×120 w!!!
Mange sliter med hard og klinisk lyd og har ikke høyttalere som passer til små rørforsterkere.
En Assistent 100 gir deg en helt eksepsjonell, varm, rafinert og oppløst lyd. En lyd som vi vet at mange har drømt om å finne.

Audio Valve Eclipse, kr 46.000,-
Forforsterker med rør. Passer spesielt godt til en rekke transistor effektforsterkere. Vi bruker Eclipse sammen med Sugden Sapphire FBA-800. En ren klasse A transistorforsterker. Men også sammen med våre helt nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker med rør på 115 w. Dette er rørmonoblokkene for deg som vil ha BÅDE deilig rør-lyd og mye krefter.

Audio Valve Challenger 115, kr 85.000,- / par
115 w.

Jeg tester nye produkter i alle ledige stunder. Mange forsterkere er slik, at de kan være litt vanskelig å matche med andre ting og har egenskaper som gjør at jeg ikke ville ha kjøpt en slik forsterker selv. Da har jeg heller ikke så veldig lyst til å forsøke å selge et slikt produkt til andre.

Derfor blir jeg så VELDIG glad når jeg en sjelden gang finner noe som jeg liker godt selv og som viser seg å være lett og matche med andre ting.

I går pakket jeg ut ett par nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker og koblet dem opp.

Fra første sekund var det en nytelse å høre musikken strømme ut av mine Spendor Classic 100 høyttalere. Det er helt uvanlig at helt nye forsterkere kan gi så god lyd med en gang.

Dette er ikke noe for deg som vil ha «knivskarpe» detaljer presentert på en intensiv måte. Jeg opplever at Challenger 115 gir meg alle detaljer som jeg ønsker å høre, men formidlet på en raffinert og elegant måte, så de bare blir en del av helhetsopplevelsen av musikken.

Jeg har i mange år reist rundt både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag – og hjulpet kunder med å bygge opp komplette anlegget, eller forbedre eksisterende anlegg, samt at jeg får en mengde e-post fra kunder over hele landet hver dag. Ut i fra det kundene forteller meg, vet jeg at det er mange som leter etter den type lyd som jeg hører på akkurat nå fra bl.a. Challenger.

Men jeg vet også at det er noen som vil ha musikken formidlet på en annen måte. Så Challenger 115 er ikke for alle. Men du som er ute etter en slik type musikkformidling som Challenger 115 gir, bør kontakte meg og be om en demo, slik at du selv kan bedømme om dette er noe for deg.

Jeg bruker noen ganger å råde kunder til å prøve de beste produktene mellom kr 20.000,- og kr 50.000,- før de går løs på dyrere produkter. Men denne gang, vil jeg si, at om du er villig til å bruke såpass mye penger som det her er snakk om, bør du gjøre deg kjent med Challenger 115 før du gjør noe annet.

Hallvar Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Tlf: 92 89 57 73

 

Sugden Sapphire FBA-800, kr 78.329,-
2×40 w REN klasse A!
Dette har er min «referanseforsterker» og et helt supert alternativ til Challenger 115 for deg som ikke vil ha en rørforsterker.
Noen har høyttalere som krever forsterkere med enorme krefter, men mange som ikke har slike tungdrevne høyttalere, kjøper ofte forsterkere med vanvittig høy watt-ytelse, langt over det som er nødvendig – og får bare middelmådig lyd. Istedenfor å kjøpe en slik høykvalitets ren klasse A forsterker og kanskje få langt bedre musikkopplevelser.

Ta gjerne kontakt med meg dersom du vil ha en demo, eller prøve den hjemme.

Du kan jo starte med å lese den knallgode testen denne forsterkeren fikk i det anerkjente magasinet hi>fi+ i april nå i år, ved å klikke her

Sugden kan nå levere alle sine produkter i mange forskjellige farger. På bildet ser du den blåe forsterkeren som ble vist på High-End messa i München i mai.

 

Sugden A21 AL Signature, kr 23.552,-
Integrert forsterker. 2×23 w REN klasse A
Vi kjenner ikke til noen ren klasse A forsterker i dette prissjiktet som kan formidle musikken så musikalsk og engasjerende som denne legendariske, erke-britiske konstruksjonen.

Exposure 3010S2 D, kr 22.995,-
Kanskje den beste integrerte transistorforsterkeren i forhold til pris. Ja, i selve «Bibelen» for analogfrelste, The Absolute Sound i USA, ER DEN RANGERT SOM HIGH-END OG KÅRET TIL: «2017 Editors’ Choice Awards». De skriver: «The Exposure 3010S2 D honors the finest traditions of the high end.»

Hallvar Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Tlf: 92 89 57 73

Spendor A7. Fra kr 36.900,-
Fronttrekk følger med.
Ny toppmodell i A-serien! Beste mulige testresultat i WHAT HI-FI?! FOR: Stunning insight and precision. Expressive sound. Excellent build and finish. Compact size and unfussy nature. AGAINST: Nothing of note.

Spendor A4, kr 27.900,-
Fronttrekk følger med.
Kåret til: «Best floorstander £2000+» i WHAT HI-FI?
Kåret til: «Årets produkt 2017» av Håkon Rognlien fra norske Fidelity.
Les mer om A4 og testene ved å klikke her: Spendor A4 – Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

Spendor Classic 100, kr 95.000,-
Er du lei av å plages med tilpassing av store gulvstående høyttalere og hard, klinisk lyd?

Ta da snarest kontakt med meg på: hallvar@audioakt.no – og avtal en demo av nye Classic 100.

Alt stemmer! Musikken gjengis helt åpent, engasjerende og med en musikalsk, naturlig klang, som en sjelden hører. Her betaler du ikke for størrelsen på kabinettet, men for LYDEN! Den mindre Classic 2/3 til kr 40.000,- er allerede testet i WHAT HI-FI? som skriver: «Impressive scale and authority. Finesse and insight. Lovely, unforced presentation. Dynamic bite and subtlety. Fine build. Classic 3/5 kr 16.000,- 3/1 kr 30.000,- 1/2 kr 64.000,- Classic 200 kr 187.000,-

 

Harbeth Super HL5 plus. Fra kr 43.500,-
Mange mener at disse høyttalerne gir en mer naturlig lyd enn mange høyttalere til flere hundre tusen kroner. Unngå lyttetretthet med Harbeth!

Harbeth Super HL5 plus  40th Anniversary Edition, kr 56.000,-
Dette er jubileumsmodellen. Den hadde vi ikke med på messa.

 

Harbeth Monitor 30.1. Fra kr 35.500,-
På messa var det flere som sa, at de ble imponert over den engasjerende og musikalske måten disse høyttalerne formiddlet musikken på.
Stativene er fra HI-FI RACKS, som vi importerer. Pris kr 7.900,- for par.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harbeth Monitor 30.2  Anniversary Edition, kr 45.500,-
Dette er jubileumsmodellen. Den hadde vi ikke på messa.

Argento Audio Serenity høyttalerkabler, kr 36.700,- for 2×2,0 m.
Bli kjent med disse kablene som redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, bruker privat. Hans favoritt i forhold til pris. Lån dem med hjem!
Vi selger kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tellurium Q og Tarfala Audio m.fl. Fordi vi må ha tilgang på kabler med forskjellige egenskaper når vi skal hjelpe våre kunder med å få best mulig lyd. Lån kabler hos oss og finn ut hva som passer best hos deg. Ring Hallvar på 928 95 773 eller send en e-post til: hallvar@audioakt.no

 

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Tlf: 92 89 57 73

 

Dette brukte vi på rom 101 og 103.

 

PrimaLuna DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-
Den største integrerte forsterkeren til PrimaLuna. Innebygget High-End hodetelefonforsterker. Ble foretrukker fremfor forsterkere til over kr 200.000,- i stor test i Stereophile, USA i desember 2015.

Eminent Technology LFT-8b, kr 38.000,-
Da vi besøkte en av våre faste kunder sist vinter, fikk vi høre PrimaLuna DiaLogue Premium HP sammen med disse Eminent Technology magnestatene. På tross av at vi har jobbet mange år i bransjen – og har hørt mange, også svindyre anlegg – var det vi hørte hos denne kunden noe av det mest imponerende vi har hørt.

 

Sugden Masterclass PDT 4F CD-spiller, kr 51.994,-

 


Nagra Classic forforsterker


iFi Audio xDSD Pris kr 4.690,-
Sendes FRAKTFRITT! Bestill på e-post: hallvar@audioakt.no eller terje@audioakt.no
Vi har fått inn et begrenset antall.

Norske Stereo+ skriver:

«Med så mange mobile lydprodukter på markedet måtte iFi Audio sin nye xDSD virkelig skinne for å bli lagt merke til – og det gjør den. Denne batteri/USB-drevne digitalkonverteren og hodetelefonforsterkeren gjør mobiltelefonen. PC-en eller din mobile lydavspiller til et vellydende musikksenter.
Hemmeligheten ligger i en kombinasjon av et superlett kabinett av magnesium, praktiske S/PDIF og USB-A innganger, PCM/DSD kompatibel DAC og en kraftfull analog-utgang. Sistnevnte er mye kraftigere enn tidligere. Valgbare digitale filtre lar deg velge mellom den beste frekvensgangen eller de raskeste tranientene. iFi Audio xDSD er ikke rimelig, men utstråler kvalitet og er perfekt for å nyte musikk mens du er på farten.»

Pro iDSD, kr 28.900,-
High-End DAC / hodetelefonforsterker.
Sendes FRAKTFRITT!
Bestill den på e-post: terje@audioakt.no

«The Pro iDSD is a God amongst DACs creating heavenly audio and casting out the audio demons that ruin your musical enjoyment.»

Wireless playback.
Built-in Spotify and Tidal.
Upsampling to DSD1024.

Du kan velge om du vil kjøre signalet via rørene eller ikke når du skal lytte til musikken.

Enormt mange justeringsmuligheter, slik at du kan tilpasse til kvaliteten på innspillingene.

Les alt om Pro iDSD ved å klikke her: ifi-audio.com
ifi-audio har enormt mange produkter som kan gi bedre lyd, enten du henter musikken fra nettet, eller fra vinyl. Se alle produktene her: www.ifi-audio.com

 

Gratis utkjøring av varer til kunder på Østlandet

Unngå transportskader!

Bestill det du vil ha og vi leverer platespillere, forsterkere, høyttalere m.m. på døren hos deg med en av våre egne firmabiler. Vi er spesialister på platespillere, så nå har du den unike muligheten, at du kan få en ferdig justert platespiller fra oss levert på døren.
Du kan benytte deg av denne gratis-servicen dersom du bestiller varer for over kr 20.000,- hos oss. Men om du bestiller for et mindre beløp, kan det også være mulig å få levering på døren. Du kan kontakte oss for å avtale dette nærmere – og få en pris.

På Østlandet kjører vi ut varer hver onsdag til kunder som bor innenfor en radius på 200 km fra vårt hovedlager i Drammen. Det vil si opp til Lillehammer, østover til Halden og ned til Porsgrunn.

Vi kan også sende det du bestiller FRAKTFRITT til deg, dersom du heller vil det.

Til kunder i resten av landet sender vil alltid FRAKTFRITT!

Bestill varer på e-post: hallvar@audioakt.no Eller ring: 928 95 773

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Tlf: 92 89 57 73

 

 

 

 

 

 

 

 

kommentarer er stengt.