Om oss

Den 2. januar 2013 ble vi en del av Audioaktøren i Horten.
Sammen har vi en butikk i Storgaten 22 i Horten og to demorom i Døvikveien 42 i Krokstadelva, 7 km vest for Drammen.

Vi har slått oss sammen for å bli en større aktør på det norske markedet. Sammen har vi lang erfaring og vi har tilegnet oss kunskaper, som gjør oss i stand til å hjelpe våre kunder med å velge produkter de kan bli fornøyd med.

 

Terje Nilsen
Terje Nilsen kjenner vel de fleste, siden det er han og Jørgen Gustavsen som arrangerer Hi-Fi messa i Horten hvert år i september.

 

Hallvar Rostad
Jeg heter Hallvar Rostad og er nå salgssjef hos Audioaktøren. Sammen med Terje Nilsen vil jeg ha ansvaret for kontakten med produsentene for de merkene vi importerer, samt for salg og distribusjon i Norge.
Jeg har siden 2005 / 2006 vært norsk importør for Audio Valve og Spendor. Senere også for AMR, Chord Cables, Exposure, Kubala-Sosna, Organic Audio Cables, PrimaLuna og Sugden.

 

Terje Bjørndal
Terje Bjørnedal driver butikken i Horten.

 

Du kan besøke oss både i Krokstadelva og i Horten. I Krokstadelva tar vi i mot kunder både på hverdager, i helger og på kvelder, for demoer. Du bør kontakte oss et par dager før du kommer, så vi kan koble opp det du ønsker å høre på. Fordelen med de demoene du får i Krokstadelva er, at det settes av tid til bare deg. Slik at du ikke blir forstyrret av andre kunder, eller at du må vente på tur.. Du får god tid til å lytte og spørre om ting du lurer på. Vi kan også vise deg noen «knep» som få kjenner til – og som kan være helt avgjørende for at du skal kunne få best mulig lyd i ditt eget anlegg.

Bor du langt unna, eller ikke har muligheten til å besøke oss av andre grunner, kan du ta kontakt meg ved å klikke her: hallvar@audioakt.no eller ringe meg på mobiltelefon 928 95 773. Kontortelefon 32 87 35 96

Hallvar M. Rostad
Salgssjef