Mini-messe hos AudioAktøren Gjøvik. Messetilbud!
Gratis utkjøring til kunder på Østlandet og Vestlandet!
Les om de kablene som redaktøren i Fidelity bruker selv!

Åpning av AudioAktøren Gjøvik torsdag den 24. mai  ved innehaver Reiner Slåtsveen og salgssjef hos AudioAktøren, Hallvar Rostad.

Mini-messe den 24/5 kl 15 – 18. Fredag 25/5 kl 15 – 18. Lørdag 26/5 kl 11 – 14.

10% – 30% rabatt på ALLE produkter! Også de aller beste. Bl.a. 20% rabatt på ALT fra Exposure!
Les disse testene på produkter fra den nye XM-serien til Exposure. HiFi Choice: Exposure XM HP, Exposure XM7/XM9, Exposure XM5. Hi>Fi+: Exposure XM5. Exposure priser finner du her.

Se vår komplette prisliste her: Prisliste

Skal du kjøpe «katta i sekken» enda en gang? Eller vil du treffe noen av de i denne bransjen som har mest erfaring med det som kalles «riktig matching»?
Hallvar vil vise hvordan du setter sammen et anlegg som kan gi bedre lyd en anlegg til både 3 og 4 ganger prisen.

Vi hos AudioAktøren er spesialister på platespillere og rørforsterkere – og vi har et spesielt godt serviceopplegg på slike produkter.
Hans Kise fra Audiomix, som tar service på rørforsterkere for oss, vil holde et kort foredrag om rør og rørforsterkere.

Kaffe og franske makroner. Ta turen! Lytt til musikken! Snakk med Reiner, Hallvar og Hans – og kos deg!

Gratis utkjøring og levering på døren hos deg av alle våre produkter med vår firmabil, i HELE Sør-Norge, sør for Molde, ved bestillinger for over kr 20.000,-
BESTILL NÅ! Så tar vi med varene til deg på turen til Gjøvik.

 

Gratis utkjøring av varer til kunder på Østlandet og Vestlandet.

Unngå transportskader! Bestill det du vil ha og vi leverer platespillere, forsterkere, høyttalere m.m. på døren hos deg med en av våre egne firmabiler. Vi er spesialister på platespillere, så nå har du den unike muligheten, at du kan få en ferdig justert platespiller fra oss levert på døren.
Du kan benytte deg av denne gratis-servicen dersom du bestiller varer for over kr 20.000,- hos oss. Men om du bestiller for et mindre beløp, kan det også være mulig å få levering på døren. Du kan kontakte oss for å avtale dette nærmere – og få en pris.

På Østlandet kjører vi ut varer hver onsdag til kunder som bor innenfor en radius på 200 km fra vårt hovedlager i Drammen. Det vil si opp til Lillehammer, østover til Halden og ned til Porsgrunn.

Fra den 16. april 2018 begynner vi å levere varer på døren til kunder helt opp til Dovre og langs hele Vestlandet fra Molde til Stavanger. Informasjon om hvilke dager dette blir, kommer vi tilbake til på denne siden, men du kan bestille allerede nå – og vil da få direkte informasjon pr. e-post når vi kan levere.

Vi kan også sende det du bestiller FRAKTFRITT til deg, dersom du heller vil det.

Til kunder i resten av landet sender vil alltid FRAKTFRITT!

Bestill varer på e-post: hallvar@audioakt.no Eller ring: 928 95 773

 

Les om de kablene som redaktøren i Fidelity bruker selv!

Det kan være lett å tenke at redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, som kanskje er den Hi-Fi skribenten i Norge som har lengst erfaring – og som gjennom mange år har testet enormt mange kabler – kanskje bruker kabler til flere hundre tusen kroner i sitt eget anlegg.
Slik er det IKKE! Knut Vadseth har nettopp kjøpt ett par Argento Audio Serenity høyttalerkabler hos oss. Da han sier, at dette er de aller beste kablene han noen sinne har testet. Når en ser på ytelse i forhold til pris. Dette er heller ikke billige kabler, men i sammenligning med andre High-End kabler til flere hundre tusen kroner, må en vel kunne si at ett par Argento Audio Serenity på 2 x 2,0 m, til kr 38.100,- likevel ikke er direkte avskrekkende.

Det hele begynte med at Knut fikk låne ett par Argento Audio Serenity hos oss i forbindelse med at Jan Myrvold, Håkon Rognlien, Anders Rosness – og han selv – skulle teste ett par Magico S-3 MkII høyttalere til kr 379.000,-  Da de testet disse høyttalerne, brukte de også flere andre høykvalitets kabelsett.
Hos oss fikk de også låne ett par Trafala Audio Vertigo høyttalerkabler, som også utmerker seg med en særdels bra måte å formidle musikk på, i forhold til pris.

Testen av alle disse kablene kom i Fidelity nr. 66 – og du kan lese den ved å klikke her: «Et par meter ledning?»
I testen står det at prisen er kr 38.100,- for 2 x 3,0 m. Men det riktige er, at prisen er kr 38.100,- for 2 x 2,0 m.

Tarfala Audio koster kr 26.250,- for 2 x 2,0 m

Har du lyst til å prøve Argento Audio eller Tarfala Audio selv? Vi låner ut ferdig innspilte kabler til kunder over HELE Norge. Send en e-post til: hallvar@audioakt.no eller ring: 928 95 773

 

 

Argento Audio Serenity, høyttalerkabler. Les testen i Fidelity 66!

 

Tarfala Audio høyttalerkabler. Les testen i Fidelity 66!

 

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
Norsk Hi-Fi Center og AudioAktøren
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kommentarer er stengt.