Gratis utkjøring til kunder på Østlandet og Vestlandet!
Les om de kablene som redaktøren i Fidelity bruker selv!

Unngå transportskader! Bestill det du vil ha og vi leverer platespillere, forsterkere, høyttalere m.m. på døren hos deg med en av våre egne firmabiler. Vi er spesialister på platespillere, så nå har du den unike muligheten, at du kan få en ferdig justert platespiller fra oss levert på døren.
Du kan benytte deg av denne gratis-servicen dersom du bestiller varer for over kr 20.000,- hos oss. Men om du bestiller for et mindre beløp, kan det også være mulig å få levering på døren. Du kan kontakte oss for å avtale dette nærmere – og få en pris.

På Østlandet kjører vi ut varer hver onsdag til kunder som bor innenfor en radius på 200 km fra vårt hovedlager i Drammen. Det vil si opp til Lillehammmer, østover til Halden og ned til Porsgrunn.
Fra april 2018 begynner vi å levere varer på døren til kunder helt opp til Dovre og langs hele Vestlandet fra Molde til Stavanger.
Informasjon om hvilke dager dette blir, kommer vi tilbake til på denne siden, men du kan bestille allerede nå – og vil da få direkte infromasjon pr. e-post når vi kan levere.

Vi kan også sende det du bestiller FRAKTFRITT til deg, dersom du heller vil det.

Til kunder i resten av landet sender vil alltid FRAKTFRITT!

Bestill varer på e-post: hallvar@audioakt.no Eller ring: 928 95 773

 

Les om de kablene som redaktøren i Fidelity bruker selv!

Det kan være lett å tenke at redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, som kanskje er den Hi-Fi skribenten i Norge som har lengst erfaring – og som gjennom mange år har testet enormt mange kabler – kanskje bruker kabler til flere hundre tusen kroner i sitt eget anlegg.
Slik er det IKKE! Knut Vadseth har nettopp kjøpt ett par Argento Audio Serenity høyttalerkabler hos oss. Da han sier, at dette er de aller beste kablene han noen sinne har testet. Når en ser på ytelse i forhold til pris.
Dette er heller ikke billige kabler, men i sammenligning med andre High-End kabler til flere hundre tusen kroner, må en vel kunne si at ett par Argento Audio Serenity på 2 x 2,0 m, til kr 38.100,- likvel ikke er direkte avskrekkende.

Det hele begynte med at Knut fikk låne ett par Argento Audio Serenity hos oss i forbindelse med at Jan Myrvold, Håkon Rognlien, Anders Rosness – og han selv – skulle teste ett par Magico S-3 MkII høyttalere til kr 379.000,-  Da de testet disse høyttalerne, brukte de også flere andre høykvalitets kabelsett.
Hos oss fikk de også låne ett par Tarfala Audio Vertigo høyttalerkabler, som også utmerker seg med en særdels bra måte å formidle musikk på, i forhold til pris.

Testen av alle disse kablene kom i Fidelity nr. 66 – og du kan lese den ved å klikke her: «Et par meter ledning?»

I testen står det at prisen er kr 38.100,- for 2 x 3,0 m. Men det riktige er, at prisen er kr 38.100,- for 2 x 2,0 m.

Tarfala Audio koster kr 26.250,- for 2 x 2,0 m

Har du lyst til å prøve Argento Audio eller Tarfala Audio selv? Vi låner ut ferdig innspilte kabler til kunder over HELE Norge. Send en e-post til: hallvar@audioakt.no eller ring: 928 95 773

 

Argento Audio Serenity, høyttalerkabler. Les testen i Fidelity 66!

 

Tarfala Audio høyttalerkabler. Les testen i Fidelity 66!

 

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
Norsk Hi-Fi Center og AudioAktøren
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kommentarer er stengt.