Exposure

Exposure 3010S2 D. Perfekt for Spendor A4!

 

Exposure 3010S2 D integrert forsterker, kr 21.995,-
Passer perfekt til fantastiske Spendor A4 høyttalere, som koster kr 26.900,- for ett par.

Forsterkeren kan leveres med en innebygget DAC, eller riaa, mot et tillegg i prisen.

Jeg har i mange år hjulpet kunder med å få bedre lyd. De fleste har gode produkter, men det er bare det at de ikke passer sammen – og da blir det heller ikke super lyd.
Exposure 3010S2 D og Spendor A4 passer så godt sammen, at selv om du kjøper forsterker og høyttalere i en MYE høyere prisklasse, vil du neppe få like god lyd.

Nå har jo både denne forsterkeren og Spendor A4 vist seg å være noe av det beste på markedet hver for seg også. Som du så på forrige bilde i karusellen her, er Spendor A4 både kåret til: «Beste gulvstående høyttalere 2017» i verdens største Hi-Fi magsin og «Årets produkt 2017» i Norge.
Exposure 3010S2 D er testet av det anerkjente magasinet Hi-Fi Choice og fikk det beste testresultatet som er mulig å få.
Les testen her!

Exposure 3010S2 D er en så fremragende forsterker, at den vil passe til en lang rekke forskjellige høyttalere. Mange tror at det er lurt å kjøpe en forsterker som har høy watt-ytelse til en lav pris. Det er IKKE lurt. Det er som å kjøpe mange dårlige epler, i forhold til noen færre av langt høyere kvalitet.
Vi har nå kunder som bruker denne forsterkeren på tungdrevne Magnepan-høyttalere og andre høyttalere som er en tung last. Flere av dem har ringt og fortalt at de er særdeles fornøyd med den måten Exposure 3010S2 D kan formidle musikken på.

Exposure ble etablert i 1974 av John Farlow, som var lydteknikker for Pink Floyd og Jethro Tull.

Dersom du en gang har muligheten, bør du ta deg tid til å høre denne forsterkeren. Gjerne sammen med Spendor A4.
I vårt lytterom i Krokstadelva utenfor Drammen, kan vi ta i mot kunder både på dagtid, kveldstid og i helger.

Ta kontakt for å avtale en demo, eller bestill en Exposure 3010S2 D ved å sende en e-post, eller ringe til meg:

Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773